Juriul Batra 2015

ilustratie8

line

Stimați colegi,

Vă anunţăm lansarea Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015.

Concepută încă de la prima ediţie ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască, să recompenseze și să promoveze excelenţa în arhitectură, Bienala de Arhitectură Transilvania 2015 îsi propune să evidenţieze valenţe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată si să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură şi al impactului acestuia în oraş şi comunitate.

Organizatorul principal al Bienalei de Arhitectură Transilvania este Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania. Coorganizatorii manifestației sunt OAR Nord-Vest, OAR Bihor, OAR Alba, și OAR Satu-Mare.

Expoziţia – concurs este nucleul în jurul căruia se vor dezvolta toate evenimentele şi face parte dintr-o serie de evenimente din cadrul programului OAR de finanțare a premiilor filialelor pentru arhitectură, având la bază un regulament propriu și autonomie în organizare. Aceasta este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR partenere și reprezintă momentul corolar al activităţii acestora din ultimii doi ani.

Toate informațiile necesare participării la Premiile Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015 se vor găsi pe site-ul bienalei: www.batra.ro, secțiunea Premiile BATRA, unde veți găsi regulamentrul de participare și modele panourilor de prezentare. Întrebările le puteți transmite pe adresa de e-mail a concursului:batra.transilvania.2015@gmail.com

Vă așteptăm să înscrieți proiectele biroului dumneavoastră până la data de 25 septembrie 2015.

Cu această ocazie vă anunțăm componența juriului:

  1. Rachel Armstrong (Marea Britanie)
  2. Lorenzo Cotti (Elveția)
  3. Constantin Gorcea (România)
  4. Håkon Iversen (Norvegia)
  5. Golda János (Ungaria)
  6. Mirjana Lozanovska (Australia)
  7. François Meyer (Elveția)
  8. Paola Rizzi (Italia)

Cu cele mai bune gânduri,

daniela maier

Daniela Maier
Coordonator Bienala de Arhitectura Transilvania 2015
Loading Facebook Comments ...

0 comments on “Juriul Batra 2015Add yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.