BATRA

Stimați colegi,

Vă anunțăm lansarea Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015.
Concepută încă de la prima ediție ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască și să promoveze excelența în arhitectură, Bienala de Arhitectură Transilvania 2015 își propune să evidenţieze valenţe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată si să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură şi al impactului acestuia în oraş şi comunitate.

Organizatorul principal al Bienalei de Arhitectură Transilvania este Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania. Coorganizatorii evenimentului sunt OAR Nord-Vest, OAR Bihor, OAR Alba, și OAR Satu-Mare.

Expoziţia – concurs este nucleul în jurul căruia se vor dezvolta toate evenimentele şi face parte dintr-o serie de evenimente din cadrul programului OAR de finanțare a premiilor filialelor pentru arhitectură, având la bază un regulament propriu și autonomie în organizare. Aceasta este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR partenere și reprezintă momentul corolar al activităţii acestora din ultimii doi ani.

Scopul expoziției-concurs este de a reflecta cât mai corect activitatea membrilor filialelor participante, de a promova cele mai reușite exemple de practică profesională și de a genera demersuri constructive de atitudine faţă de arhitectura recentă. Nominalizările și premiile vor fi acordate de către un juriu format din arhitecți apreciaţi din țară și străinătate.

Toate informațiile necesare participării la Premiile Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015 se vor găsi începând din 7 septembrie pe site-ul bienalei: www.batra.ro.

Întrebările le puteți transmite pe adresa de e-mail a concursului:  batra.transilvania.2015@gmail.com

Vă așteptăm să înscrieți proiectele biroului dumneavoastră până la data de 25 septembrie 2015.

Cu cele mai bune gânduri,

daniela maier

Daniela Maier
Coordonator Bienala de Arhitectura Transilvania 2015

 

Loading Facebook Comments ...

0 comments on “BATRAAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.