Expoziții

cerc ilustratie25

line

Expoziţia – concurs BATRA 2015

 

time  3-18 octombrie  zilnic intre orele 11:00 – 19:00

location  Hotel Continental, Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 1

Scopul expoziției-concurs este de a reflecta cât mai corect activitatea membrilor filialelor participante, de a promova cele mai reușite exemple de practică profesională și de a genera demersuri constructive de atitudine faţă de arhitectura recentă. Nominalizările și premiile vor fi acordate de către un juriu format din arhitecți apreciaţi din țară și străinătate.

line

Expoziţie : 15 ani de învăţământ de arhitectură la Liceul de Arte Nagy István Miercurea Ciuc

 

time    10 octombrie 2015 ora 18:00 – Vernisajul expoziției

location  Hotel Continental, Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 1

Expoziţia cu titlul : 15 ani de învăţământ de arhitectură la Liceul de Arte Nagy István Miercurea Ciuc, prezintă unele teme parcurse de către elevi în timpul anului; lucrări de bacalaureat; lucrări participante la concursuri de arhitectură a foştilor elevi, acum studenţi; 9 tabere de creaţie ( prezentate în Pavilionul Ungariei anul trecut la Bienala de Arhitectură de la Veneţia), precum şi proiectul şi execuţia spaţiului de primire a Pavilionului Ungariei, realizat de un grup de studenţi la Facultatea de Arhitectură din Timișoara din care doi au fost elevii Liceului de Arte Nagy István din Miercurea Ciuc.
Pe această temă, doamna arh. Máthé Klára va susține o prelegere.

line

‪#‎Number‬# Gill Viandier

Gill Viandier, artist cunoscut pentru proiectul inedit ‪#‎Number‬# lansat la Quadrienala de Scenografie şi Arhitectură de Teatru de la Praga, vine la Cluj-Napoca pentru a marca locațiile evenimentelor Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015 cu o pânză galbenă de 30 de metri lungime și 2.30 metri lățime. Mai multe detalii despre Gill Viander și despre proiectul său, găsiți pe www.numberproject.net.

line

Expoziția arhitectului Lajos Oelschläger-Őry

time    14 octombrie 2015 ora 14:00

location    Auditorium Maximum, E. de Martonne, Nr. 1 / Mihail Kogalniceanu nr. 3

Arhitecții Adriana Priatková și Péter Pásztor, membrii Departamentului de Arhitectură de la Facultatea de Arte a Universității Tehnice din Košice, au organizat o expoziție dedicată operei arhitectului cu sprijinul Ministerului Culturii al Republicii Slovace și al Academiei Maghiare de Arte. Deschiderea expoziției a avut loc la 6 decembrie 2012 în Kassa (Košice), în spațiul expozițional al Galeriei Slovaciei de Est de pe strada Erzsébet (Alžbetina). Aceeași galerie a găzduit lansarea monografiei bogat ilustrate, trilingve (în limba slovacă, maghiară și engleză) de 344 pagini dedicate arhitectului, pe 18 ianuarie 2013 (în ajunul ceremoniei de deschidere a anului festiv Capitala Europeană a Culturii în 2013).

Loading Facebook Comments ...

0 comments on “ExpozițiiAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.