înscrierea proiectelor

line
Pe această pagină puteți înscrie proiectele în competiție pentru fiecare secțiune în parte. Pentru a realiza acest lucru este necesar încărcarea fișierelor respectând paginația recomandată în format .JPG. Rezoluția recomandată este 4967x7020px 72dpi. Mărimea fișierului încărcat nu trebuie să depășească 5Mb. Denumirea fișierului înărcat trebuie să conțină: numărul de ordine a secțiunii (01 – Arhitectura locuinței; 02 – Arhitectura dotărilor comunitare și de producție; 03 – Arhitectura spațiului public; 04 – Arhitectura patrimoniului cultural; 05 – Arhitectura spațiului interior și scenografie; 06 – Microarhitectură / Arhitectura temporară / Design de obiect; 07 – Studii și proiecte finalizate și nerealizate; 08 – Proiecte culturale / Inițiative / Experimente; 09 – Arhitectura în mediul rural ), numele autorului și numele proiectului.

ex.: 09_MuresanValentin_CasaLaSalicea

Descarcă aici modelele de panouri

Download  MODEL PANOU NO.1

Download  MODEL PANOU NO.2

Download  MODEL PANOU NO.3

Download             COD CULOARE

download dwg

La secțiunea descriere vă rugăm să menționați numărul TNA a autorului principal.

Download Descarcă aici regulamentul de participare la Premiile BATRA 2015 în format PDF.

01. Arhitectura locuinţei

[ngg_uploader id=1]

Secțiunea înglobează atât locuințe individuale cât și colective.

02. Arhitectura dotărilor comunitare și de producţie

[ngg_uploader id=2]

Această secțiune urmărește promovarea dotărilor specifice comunității, anume: comerț, adminstrație, sănatate, cultură și culte, educație, sport, servicii și producție. Urmărind acele intervenții care aduc un plus valoare spațiului construit.

03. Arhitectura spaţiului public

[ngg_uploader id=3]
Se dorește aducerea în valoare a intevențiilor de design urban, a amenajărilor permanente ale spațiilor publice și a intervenţiilor de peisagistică de orice dimensiune

04 Arhitectura patrimoniului cultural

[ngg_uploader id=4]

În cadrul ediției acutuale a Bienalei de Arhitectură Transilvania dorim să acordăm o atenție deosebită proiectelor de conservare, reabilitare, conversie și restaurare a patrimoniului construit existent.

05. Arhitectura spațiului interior și scenografie

[ngg_uploader id=5]

Se dorește promovarea ambianței spațiului interior, a spaţiului dedicat spectacolului atât prin intervenţii pernanente cât şi cu caracter efemer.

06. Microarhitectura / Arhitectura temporară / Design de obiect

[ngg_uploader id=6]

Prin această secțiune vor fi puse în valoare intervenţii de mici dimensiuni (sub 100 mp) cu impact semnificativ în mediul în care intervin. Încurajăm inițiative cât mai variate pornind de la amenajări temporare ale spațiilor publice și private, la pavilioane și design de obiect.

07. Studii și proiecte finalizate și nerealizate

[ngg_uploader id=7]

Studii și proiecte rămase la stadiul de concept sau proiect, concepte inedite, aplicarea unor tehnologii de vârf, etc.

08. Proiecte culturale / Inițiative / Experimente

[ngg_uploader id=8]

Această secțiune urmărește să ofere o platformă pentru proiectele, inițiativele și experimentele culturale care construiesc punți între domenii și oameni. Această secțiune este deschisă atât pentru arhitectura construită, pentru arhitectuă scrisă cât și pentru arhitectura trăită prin intervenții ce unesc oameni, spaţiu şi comunităţi.

09 Arhitectura în mediul rural

[ngg_uploader id=9]

Cea mai nouă secțiune a premiilor Bienalei de Arhitectură Transilvania propune să aducă în atenția publicului larg și a publicului de specialitate realizările arhitecturale din ultimii doi ani în mediul rural. Pentru această categorie se pot înscrie proiecte care adăpostesc o serie largă de funcțiuni, de la locuire, servicii la administrație publică, cultură și culte.

cerc ilustratie12